HAFA köksblandare

KÖKSBLANDARE I CENTRUM

En köksblandare skapar ett centrum i rummet och är en viktig detalj i köket. Den ska klara den dagliga användningen i flera år och ska därför inte bara uppfylla kraven för bra kvalietet och vara praktisk i dess användning utan också hålla en hög designnivå. Våra köksblandare är moderna i sin design men kan också ses som tidlösa i sitt designuttryck med en stil som du aldrig kommer tröttna på. Vi har ett brett sortiment av trendiga och funktionella köksblandare i flera former och färger av både mässing och rostfritt stål. Samtliga med vridstopp, diskmaskinsavstängning och andra smarta lösningar för ett funktionellt och modernt kök.

NYHET ROSTFRIA KÖKSBLANDARE

Hafa lanserar nu köksblandare Rise i rostfritt stål i en tilltalande, modern design. Rostfritt stål har vi överallt runtomkring oss i produkter som används där extra höga krav på hygien och hänsyn om miljö ställs. Köksblandare Rise är utrustad med diskmaskinsavstängning och har en mjuk form som passar de flesta kök och tvättstugor. Finns i färgerna borstad rostfri samt svart matt.

Mer om Hafa rostfria blandare

Köksblandare med dusch och diskmaskinsavstängning

Hafa har flera moderna och snygga kökskranar med praktisk dusch och diskmaskinsavstängning. Köksblandaren Hafa Dine för tankarna till storkök eller bistro och finns i krom, svart matt samt borstad mässing. Hafa Verge har en modern design med spända, organiska linjer och finns i krom samt krom/svart matt. Både Dine och Verge köksblandare har diskmaskinsavstängning och köksblandarens dusch går att ta loss från hållaren så du kan rikta strålen dit du önskar för att underlätta ditt arbete i kök och tvättstuga. 

Se köksblandare här
svart kökskranHafa Stand

Trendig svart kran till ditt kök

Stand köksblandare av mässing har en stark och vacker form. Finns i svart, borstad mässing och krom. Med diskmaskinsavstängning, svängbar pip och vridstopp.

Stand köksblandare
Hafa Köksblandare Bow i mässing och mjuk form

Mjuka former former

Köksblandare Bow har mjuka former och finns i färgerna krom, svart samt borstad mässing. Med vridstopp och finns med och utan diskmaskinsavstängning

Bow köksblandare
Hafa Verge köksblandare med duschi krom och svart

Köksblandare i organiska former

Verge är en funktionell köksblandare med dusch som har en mjuk böjd form. Finns i krom/svart samt helt svart. Vridstopp och med eller utan diskmaskinsavstängning. 

Verge köksblandare
köksblandare för snabb montering med släta ändar

Med fokus på funktion och teknik

En köksblandare används varje dag där funktion och dagligt slitage är ett faktum. Vi har designat köksblandare med fokus på teknik och funktionallitet. Exempelvis en löstagbar dusch som ger två sprayfunktioner, eller en insats med tåliga, keramiska plattor som garanterar rätt temperatur varje gång.

vattenbesparande köksblandare, stråle av vatten

Vattenbesparande köksblandare

Våra köksblandare är utvecklade i Sverige med flera funktioner som sparar energi och vatten. Du sparar pengar samtidigt som du gör ett bra miljöval genom att välja en blandare från Hafa. Samtliga av våra köksblandare har funktionen Water Save vilket betyder att det i munstycket finns en vattenbesparande perlator som ger mindre vattenförbrukning men med bibehållen tvättkomfort.

Blandare i mässingsfärg för ett trendigt och modern kök i industriell stil.

Modern design

Våra köksblandare är tänkt som ett hjälpmedel i köket där användaren inte endast påminns om dess tekniska lösningar utan också dess vackra formgivning. Den kan ses som ett smycke i köket som vackert dekorerar och sätter en mittpunkt till rummet.

köksblandare och kranar i svart och krom
Kvalitet i minsta detalj

KVALITET I DETALJ

Köksblandarna är tillverkade av noggrant kontrollerad mässing eller rostfritt stål, som garanterar att blandarna klarar de stränga krav som finns på den nordiska marknaden.

Easy Mount - för enkel installation

Easy Mount - för enkel installation

Samtliga av våra köksblandare kan enkelt installeras på bänskiva eller tvättställ, helt utan verktyg.

vattenbesparande och bra för miljön

Water Save - vattenbesparande

Våra blandare har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/min vid 3 bar. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

pex-slangar

ENKEL OCH SÄKER INSTALLATION

Våra flexibla PEX-slangar är certifierade och förmonterade på våra blandare. Det sparar tid och gör din installation säker.

Hafa Stand köksblandare i svart med handtag
Svensk design

Svensk design

Med stilrena linjer hämtade från den svenska traditionen av estetisk minimalism sätter vi prägeln på våra blandare. Vackra och moderna, nu och sedan.

Nöjd kundgaranti

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi har därför nöjd kundgaranti för alla våra blandare.

Läs mer
vattenbesparande blandare

Water Save

Vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/ min vid 3 bar*. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

blandare är lätta att montera

Easy Mount

Våra köksblandare har Easy Mount, vilket betyder att blandaren enkelt och smidigt kan monteras på ditt tvättställ eller bänkskiva, helt utan verktyg.

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF

TESTADE OCH CERIFIERADE AV SINTEF

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF. Det är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium
för blandare.

Blandaren är tillverkad av rostfritt stål

Stainless steel

Blandaren är tillverkad av rostfritt stål, ett material som håller över lång tid och är 100% återvinningsbart.