HAFA HANDDUKSTORKAR

En handdukstork är vardagslyx när den är som bäst. Att svepa in sig i en riktigt varm och skön handduk är något alla borde unna sig. Vi har handdukstorkar i olika design, färger och storlekar. Vi har mindre modeller för det lilla badrummet eller större där många handdukar får plats samtidigt.

Hafa handdukstorkar i svarta färger

Handdukstork ger välgörande värme

Förutom att en handdukstork gör det självklara, ger värme och torkar dina handdukar, utgör den både funktionell förvaring och tillför ett designelement i ditt badrum. Vi breddar nu vårt sortiment med fem helt nya modeller, alla i unik design och av hög kvalitet.

Se alla våra handdukstorkar
hafa handdukstork elpatron inspiration

ELPATRON MED TERMOSTAT

Koppla på en elpatron för värme året om i din handdukstork.

hafa grace handdukstork med termostat

TIMERFUNKTION - SPARAR ENERGI

Våra nyheter Go och Grace har en inbyggd timerfunktion, det minimerar att energi förbrukas i onödan.

hafa egde handdukstork detalj med handduk

DESIGN I VARJE DETALJ

De vinklade hörnen på nyheten Hafa Edge skapar fina ljusskiftningar i färgen.

Vattenburen eller elektrisk handdukstork

Handdukstork som ansluts till elnätet med hjälp av en elpatron.

ELDRIFT MED PATRON

Handdukstork som ansluts till elnätet med hjälp av en elpatron. Välj modell med sladd och stickpropp eller be din elektriker montera för dold anslutning. Ger värme året runt.

Handdukstork som ansluts till slutet vattensystem och värms från husets värmesystem

UPPVÄRMNING MED VATTEN

Handdukstork som ansluts till slutet vattensystem och värms från husets värmesystem och tar på så sätt tillvara på den värme du redan har.

Handdukstork med möjlighet för både vatten- och elanslutning.

KOMBIDRIFT MED VATTEN & EL

Handdukstork med möjlighet för både vatten- och elanslutning. Koppla in handdukstorken med etthålsventil och elpatron samtidigt.

Eldrift med sladd och stickpropp

ELDRIFT MED SLADD & STICKPROPP

Denna modell av handdukstork värms upp av en värmekabel som finns inuti stängerna och som ger snabb värme när du vill. Kommer komplett med sladd och stickpropp. Vill du inte ha en synlig sladd kan du ta hjälp av elektriker att montera för dold elanslutning.

Hafa Look handdukstork med handduk

HAFA LOOK HANDDUKSTORK

Praktisk handdukstork med högt designvärde. Den asymmetriska utformningen gör att du kan hänga din handduk antingen från sidan eller använda rörändarna som hängare.

Se Look handdukstork
Hafa Circle handfat med Slim high blandare och handdukstork

HAFA EDGE - SKIMRANDE FÄRG

Elegant handdukstork i ny skimrande kaffefärg och med stor noggrannhet i detaljerna. Passar fint ihop med vårt nya fristående handfat i kaffefärg.

 

Se Edge handdukstork
Hafa Peak  handdukstork Add krok med hängande handduk

Add Krok

Smart kromad krok som placeras på de vertikala rören och gör det möjligt att hänga fler handdukar på torken. Passar till våra handdukstorkar Original, Peak och Go.
 

Se Add handdukskrok

HAFA GRACE handdukstork, för den lilla eller stora familjen

Grace handdukstork är en stilren elhanddukstork i två storlekar, den lilla med en stav är perfekt om du har en liten yta då den både torkar din handdukar samt har två integrerande krokar där du kan hänga flera handdukar. Självklart kan du sätta två bredvid varandra. Den större modellen har fyra stänger och hela åtta krokar.

Den inbyggda timern gör att du kan spara energi och vill du inte se sladden så kan handdukstorken monteras med dold elanslutning, ta då hjälp av en elektriker

Se Grace handdukstork