Infinity dusch

Nyheten Infinity Lace med metallisk textileffekt är vår mest exklusiva duschlösning. Med Hafa Infinity skapar du en duschupplevelse utöver det vanliga. De stora glasytorna skapar ett luftigt intryck och härlig rymd i badrummet.

Smäckra beslag i mässing, svart eller krom

Vår mest exklusiva duschlösning med smäckra beslag i tre färger och maximalt stora glasytor. Finns som dörr, fast vägg samt hörn med två dörrar eller en kombination av dörr och fast vägg.

Infinity handtag mässing, krom och svart

Välj mellan tre färger, krom, matt svart samt borstad mässing

Infinity dusch glas

Välj mellan klart säkerhetsglas eller laminerat säkerhetsglas med Lace metallisk textileffekt.

Infinity beslag svart

De smäckra beslagen ger ett stilrent och luftigt intryck.

Infinity dusch handtag i svart

Integrerat handtag med smäckert beslag görduschdörren extra elegant.

infnity duschhörn

I serien ingår både dörrar och väggar, och du kan kombinera dessa till hörn med två dörrar, eller fast vägg och dörr. Dörrar och väggar är vändbara, och när dörren inte används kan den fällas in för att spara plats. Finns i klart glas och Lace med metallisk textileffekt samt med beslag i krom, matt svart eller mässing.

infnity SKÄRMVÄGGAR

I serien ingår både duschdörrar och duschväggar. Duschväggen fixeras med ett stag i väggen och kan användas för duschdraperi om så önskas.  Duschdörren är svängbar och kan fällas in för att spara plats. Finns i klart glas och Lace med metallisk textileffekt samt med beslag i krom, matt svart  eller mässing.

Matcha med hela badrummet

För att göra ditt badrum mer personligt har vi tagit fram fyra koncept där blandare, tvättställ, duschar och möbelbeslag är skickligt designade för att passa ihop och kan kombineras med hela vårt möbelsortiment.

Duschar för alla tillfällen

 I serien ingår både duschdörrar och duschväggar, och du kan även kombinera dessa till duschhörn med två dörrar, eller fast vägg och dörr. Dörrar och väggar är vändbara, och när dörren inte används kan den vikas in för att spara plats. Finns i färgerna krom, svart matt eller mässing.

DUSCHHÖRN

DUSCHHÖRN

Stilrent duschhörn med  vändbara dörrar.

Läs mer
DUSCHHÖRN COMBI

DUSCHHÖRN COMBI

Exklusiv duschhörna med en fast duschvägg och en dörr.

Läs mer
Duschvägg

Duschvägg

Stilren glasvägg med fixeringsstag. Fixeringsstaget kan med fördel användas till ett lyxigt duschdraperi.

Läs mer
Duschdörr

Duschdörr

Rak duschdörr som lätt kan fällas in när den inte används. 

Läs mer