Hafa Igloo Pro™ dusch

Hafa IglooPro™ duschdörr med banbrytande tekniken InstaQuick™, möjliggör oändliga kombinationsmöjligheter och snabb och enkel installation för en person. Nu lanser vi ännu fler svarta duschdörrar och duschväggar - stilrent och modernt.

IglooPro vidkusch och Grace badrumsmöbel

BANBRYTANDE TEKNIK UNIK DESIGN

I vårt breda sortiment av IglooPro™ hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design. IglooPro duschdörr, duschvägg och vikbar duschdörr finns med profiler och handtag i färgerna aluminium eller svart matt.

Snabb installation | Enkel att justera | Svensk design

Insta Quick™

Insta Quick™

Snabbaste och enklaste installationen.

Se vår film här
Igloo Pro™ bygger du ihop efter dina behov

Igloo Pro™ bygger du ihop efter dina behov

InstaQuick™ - patenterad teknik... läs mer

IglooPro™ monteras enkelt och snabbt av en person och justeras med hjälp av en helt ny teknik, InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  SNABB INSTALLATION

  Placera glasdörren i väggprofilen. Lägg i monteringssetet på plats och dörren är säkrad. Monteringen kan genomföras av en person.

 • insta-quick-hand.jpg

  ENKEL ATT JUSTERA

  InstaQuick™ gör att du enkelt kan anpassa vinkeln på dina dörrar även om ditt hörn inte är 90°.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARA VÄGGPROFILER

  Justerbara väggprofiler som kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör, cc 35 mm. Behöver du ytterligare djup finns extra väggprofil att köpa till.

Oändliga kombinationsmöjligheter

Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från ett traditionellt duschörn i flera storlekar eller kombinationer av raka, fasta eller böjda väggar, som kan placeras på flera olika sätt. Den justerbara öppningsvinkeln ger dig många valmöjligheter och du fäller lätt in dörrarna när de inte används för att frigöra yta i ditt badrum.

kombinationer-igloo-pro-dusch-1340x550.jpg

HAFA IGLOO PRO DUSCHHÖRN

Våra duschhörn har härliga stora glasytor, släta väggprofiler utan skarvar som är lätta att hålla rena och handtag av natureloxerad aluminium, nu även i svart. Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från en traditionell hörndusch i flera storlekar, en kombination av en rak, fast eller böjd vägg till en U-dusch som kan placeras på flera sätt. 

LÄTTPLACERAD RUND DUSCHHÖRNA

LÄTTPLACERAD RUND DUSCHHÖRNA

Elegant rund duschhörna i klart glas och släta profiler som passar i de flesta hem. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm som alla går att kombinera med varandra.

ELEGANTA SVARTA DUSCHAR

ELEGANTA SVARTA DUSCHAR

Elegant duschhörn med stora glasytor i klart glas med handtag och profiler i svartlackerad aluminium. Enkel att montera tack vare den nya tekniken InstaQuick. Finns i rund och fyrkantig modell och i flera storlekar.  

Duschhörna för två

Duschhörna för två

Extra rymlig duschhörna med en rak fast duschvägg och svängbar J-dörr. Finns även med svängbar rak duschdörr med en J-dörr.

Rak duschdörr och fast duschvägg

Rak duschdörr och fast duschvägg

Duschhörna med en svängbar rak duschdörr och en fast duschvägg.

FLEXIBEL DUSCHHÖRNA

 Duschhörna med flexibla lösningar, kan t.ex. placeras i hörn, med hänsyn till fönster och mitt på vägg. Perfekt för det lilla badrummet då bägge dörrar kan fällas in helt mot vägg när duschen inte används. Finns i klart glas samt i en storlek, bredd 950 mm, djup 800 mm på rak vägg.

Läs mer om Igloo Pro U-dusch

HAFA IGLOO PRO VIKDUSCHAR

Vikbara och svängbara duschhörn, duschdörrar och nischduschar som viks på mitten för att ta minimalt med plats. Perfekt för dig med mindre plats i ditt badrum eftersom duschdörren går att öppna utan att den tar plats utåt i rummet. De integrerade handtagen ger ett stilrent intryck.

SVÄNG- & VIKBAR NISCHDUSCH

SVÄNG- & VIKBAR NISCHDUSCH

Sväng- och vändbar nischdusch som viks på mitten. Finns i klart glas och i storlekarna 750, 850 och 950 mm. 

DUSCHHÖRN MED VIKBARA DÖRRAR

DUSCHHÖRN MED VIKBARA DÖRRAR

Duschhörn med vikbara dörrar och integrerade handtag för ett stilrent intryck. Finns i klart glas och i storlekarna 700, 800 och 900 mm, som alla går att kombineras med varandra. 

SVÄNG- & VIKBAR DUSCHDÖRR

SVÄNG- & VIKBAR DUSCHDÖRR

Svängbar rak duschdörr med integrerat handtag som viks på mitten för att ta minimalt med plats.  Dörrarna är vändbara och passar bra att bygga ihop med andra dörrar och väggar i IglooPro™-serien.

Rak duschvägg och vikbar duschdörr

Rak duschvägg och vikbar duschdörr

Duschhörna med en svängbar rak vikbar duschdörr och en fast duschvägg.

HAFA IGLOO PRO NISCHDUSCHAR

Har du behov av en nischlösning, då har vi många storlekar och flera monteringsalternativ att välja mellan. Välj en eller två vändbara dörrar beroende på vilken yta som ska skärmas av. Om du t.ex. har tänkt att ha den bredvid en badrumsmöbel, kan du välja en dörr tillsammans med en fast vägg. Finns i klart och frostat glas och går att kombinera ihop till många bredder.

NISCHDUSCH ENKEL

NISCHDUSCH ENKEL

Rak duschdörr som kan monteras på flera sätt. Dörren är vändbar. Finns i klart och frostat glas med profiler i färgen aluminium, alternativt i klart glas med profiler i svart matt samt i storlekarna 750, 850, 950 och 1050 mm.

NISCHDUSCH DUBBEL SVART

NISCHDUSCH DUBBEL SVART

En fast vägg och en svängbar dörr som skärmar av en stor nisch. Finns i klart och frostat glas med profiler i färgen aluminium, alternativt klart glas med profiler i svart matt.

NISCHDUSCH DUBBEL ALUMINIUM

NISCHDUSCH DUBBEL ALUMINIUM

Två raka sväng- och vändbara duschdörrar som skärmar av en stor nisch. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm. Dörrarna går att kombinera med varandra.

NISCHDUSCH DUBBEL FROSTAD

NISCHDUSCH DUBBEL FROSTAD

En fast vägg och en svängbar dörr som skärmar av en stor nisch. Finns i klart och frostat glas med profiler i färgen aluminium, alternativt klart glas med profiler i svart matt.

HAFA IGLOO PRO DUSCHVÄGGAR

Passar dig med ett litet badrum som vill skärma av din duschyta på ett elegant sätt. Duschstången kan monteras på tre sätt, mot vägg för duschdraperi, mot tak eller i vinkel mot samma vägg som duschen monteras. Har du lite större yta och vill ha en duschlösning som sticker ut kan du montera den mitt på vägg med hjälp av två stänger. Finns i storlekarna 700, 800, 900, 1000 och 1300 mm

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG FAST

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG FAST

Elegant vändbar glasvägg som skärmar av din duschyta mot vägg. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG 130

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG 130

Stor härlig glasyta för ett luftigt och elegant intryck, monteras mitt på vägg med två stänger. Finns i storlekarna 1000 och 1300 mm.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG J

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG J

Smidig j-formad, lite större vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg. Finns i klart glas.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG BÖJD

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG BÖJD

Smidig böjd vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Finns i klart glas.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG RAK

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG RAK

Smidig rak vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg.