Duschar

I vårt breda sortiment av duschar hittar du rätt dusch oavsett badrummets utförande. Vi har allt från traditionella duschhörn och duschkabiner till anpassningsbara duschdörrar och duschväggar. Nu breddar vi dessutom sortimentet med vikduschar som tar minimalt med plats. Vi förenar banbrytande teknik med unik design.

Infinity duschar

Infinity duschar

Vår mest exklusiva duschlösning med smäckra beslag i tre färger och maximalt stora glasytor. Finns som dörr, fast vägg samt hörn med två dörrar eller en kombination av dörr och fast vägg.

Läs mer om Infinity duschar

IGLOO PRO DUSCHAR

I vårt breda sortiment av IglooPro™ duschar hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design. Nu finns IglooPro Round och Corner duschhörna, vikdörrar samt duschväggar med profiler och handtag i svartlackerade aluminium.

Läs mer om IglooPro duschar
Original dusch

ORIGINAL DUSCHAR

Hafa Original är ett duschhörn med ett modernt formspråk, eleganta profiler och diskreta handtag. Duschhörnan går att få i sex olika varianter eller bara som en avskärmande singeldörr.

Läs mer om Original duschar
Igloo Round duschhörn

IGLOO DUSCHAR

Hafa Igloo är vår mest populära duschörna, klassiskt stilren och som passar i de flesta badrum. Finns i klarglas och i runt eller rakt utförande samt i flera storlekar.

Läs mer om Igloo duschar
Breeze Deluxe SQ duschkabin med takdsuch

BREEZE DUSCHKABIN

Vår stora nyhet heter Hafa Breeze och är en elegant duschkabin med härligt stora glasytor och få profiler som ger ett luftigt intryck och gör den lätt att hålla ren. Bakväggarna är frostade och döljer därmed eventuella rör. Den är lätt att installera och passar även mindre utrymmen.

Läs mer om Breeze duschkabiner