HAFA TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE AV HÖG KVALITET

En tvättställsblandare används dagligen och för oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val. När vi utvecklar tvättställsblandare i Halmstad - Sverige, fokuserar vi på att skapa en produkt som håller i många år. Vi använder material av högsta kvalitet och komponenter som dessutom hjälper oss att spara vatten. Water Save, Cold Start och Eco Move är effektiva funktioner i våra blandare.

NYHET ROSTFRIA BLANDARE

Hafa lanserar nu tvättställsblandare i rostfritt stål i tilltalande modern design. Rostfritt stål har vi överallt runtomkring oss i produkter som används där extra höga krav på hygien och hänsyn om miljö ställs. Exempelvis kastruller, kranar för dricksvatten och instrument inom sjukvården. Rostfritt stål är ett tåligt material och består till 100% av stål. Inga andra legeringar eller metaller är tillsatta. Rostfritt stål är dessutom 100% återvinningsbart.

Mer om Hafa rostfria blandare
Anslutningar med slät ända till Hafa tvättställsblandare

Tvättställsblandare som håller

Med rätt teknisk kunskap och fokus på hög kvalitet har vi tagit fram tvättställsblandare med tekniska lösningar som håller länge. Våra blandare tillverkas av noggrant kontrollerad mässing. 

Tvättställsblandare i svart och krom, hög och låg modell utlagda i ett mönster

Designade blandare

Våra designers har skapat unika tvättställsblandare med form och uttryck som passar våra badrumsmöbler extra bra. Välj mellan svarta, kromfärgade eller någon av våra nyheter i mässing.

Händer som håller kristallklart och rent vatten

MED FOKUS PÅ MILJÖ

Våra tvättställsblandare är utvecklade i Sverige för de hårda krav som finns på marknaden. Nya modeller i spetsigare design och med flera funktioner som sparar vatten och energi.

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MED RÄTT TEKNIK

Vi vet vad som gäller för skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifieringar och utvecklar våra tvättställsblandare efter dem. Dessutom med flera olika funktioner som hjälper dig att spara vatten.

tvättställsblandare med vacker stråle

Water Save

Våra tvättställsblandare har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

Flexibla slangar med slät ända

ENKEL OCH SÄKER INSTALLATION

Våra tvättställsblandare har certifierade flexibla slangar som i de flesta fall även är förmonterade. Det sparar tid och gör din installation säker.

Bild på blandarens insats inuti blandaren

KVALITET I MINSTA DETALJ

Noggrant kontrollerad mässing och rostfritt stål används i våra tvättställsblandarna och garanterar att blandarna klarar de stränga krav som finns på den nordiska marknaden.

snabbfäste för tvättställsblandare

Easy Mount

De flesta av våra blandare har Easy Mount, vilket gör att de enkelt fixeras utan verktyg och spar tid vid installationen.

Tvättställsblandare Hafa Mix lean mot betongfärgad bakgrund

VÅR MILJÖVÄNLIGASTE TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Mix Lean Eco tvättställsblandare med både attytyd och miljösmart Eco Move där vattenflödet regleras i två steg vid öppning av handtaget. 
 

Mix Lean Eco tvättställsblandare
Kollage av Hafa Blandare Fine i flera färger

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE I FLERA FÄRGER

Vårt sortiment växer ständigt och du hittar svart tvättställsblandare såväl som mässingsfärgad och den spännande färgen svartkrom. Matcha din Hafa tvättställsblandare med bottenventil, överfyllnadsring och handtag i samma färg.

Alla tvättställsblandare
Hafa Fine hög blandare mässing till ståltvättställ Icon

Stiligt med hög tvättställsblandare

Skapa din egen stil med en hög tvättställsblandare som passar fint till något av våra fristående tvättställ. Finns i färgerna krom, svart, svartkrom och mässing.
 

Se höga tvättställsblandare
Hafa Edge tvättställsskåp i arkitektonisk konstellation med Hafa Slim hög blandare i blickfånget ovanpå
Svensk design

Svensk design

Med stilrena linjer hämtade från den svenska traditionen av estetisk minimalism sätter vi prägeln på våra tvättställsblandare. Vackra och moderna, nu och sedan.

Nöjd kundgaranti

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi har därför nöjd kundgaranti för alla våra tvättställsblandare.

Läs om Nöjd Kund
Symbol vattenbesparande perlator

Water Save

Vattenbesparande perlator som gör att du förbrukarmindre vatten med bibehållen komfort. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

Symbol Easy Mount fixering av tvättställsblandare

Easy Mount

De flesta av våra tvättställblandare har Easy Mount och fixeras enkelt på ditt tvättställ helt utan verktyg.

Symbol Cold Start, kallstart av tvättställsblandare

Cold Start

När du öppnar kranen med spaken i rakt startläge kommer det endast kallvatten och inte blandat med varmt. Det bidrar till att minska vattenförbrukningen och du sparar därmed energi.

Våra tvättställsblandare är testade och certifierade av SINTEF

TESTADE OCH CERIFIERADE AV SINTEF

Våra tvättställsblandare är testade och certifierade av SINTEF. Det är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium
för blandare.

Symbol Eco Move, reglering av flöde på tvättställsblandare

Eco Move

Vattenflödet på tvättställsblandaren regleras i två steg och har ett maxflöde på 5,3 l/min vid 3 bar. I startläget 4,1 l/min.

Symbol Rise. Vi har blandare typgodkända av RISE

TYPGODKÄNDA TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Vi testar, typgodkänner och energiklassar tvättställsblandareblandare hos RISE testinstitut.

Blandaren är tillverkad av rostfritt stål

Stainless steel

Blandaren är tillverkad av rostfritt stål, ett material som håller över lång tid och är 100% återvinningsbart.