Badrumsskåp & speglar

Nu lanserar vi flera nya modeller av LED-speglar med dimbar belsyning som passar bra till våra badrumsmöbler. 

Spegel och badrumsskåp

Speglar, spegelskåp & förvaring

I vårt stora utbud av speglar och förvaring hittar du badrumsskåp som rymmer överraskande mycket saker. Här finns också små speglar och stora speglar, med inbyggd belysning eller utan, samt spegelhyllor med plats för det allra viktigaste.

Se alla våra badrumsskåp & speglar här
Spegel Hafa Store Square

NYHET DIMBAR BADRUMSSPEGEL MED LED-BELYSNING OCH FIFFIGT MINNE

Vår nyhet Store Square speglar har funktionell och dimbar inbyggd LED-belysning. Touchfunktionen har ett minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på. IP44.

Läs mer
Store spegelskåp

STORE SPEGELSKÅP MED PRAKTISK FÖRVARING

Store spegelskåp kommer i flera storlekar och har integrerad LED-belysning samt eluttag. Flyttbara hyllplan gör att du kan organisera både små och höga saker i ditt skåp.  Passar de flesta av våra möbler och finns i färgerna vit, antracit, grå och askmönster. Välj mellan LED-profil eller LED-spots i vamvitt ljus. IP44. Köp till underbelysning för stämningsfull belysning även undertill.

Läs mer
Store Soft bredd 420

NYHET SPEGEL MED MJUKT RUNDADE HÖRN

Spegel Store Soft med mjukt rundade hörn med dekorativ och funktionell dimbar LED-belysning. Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på för tex. badrumsbesök på tider där ett dämpat ljus är välkommet. IP44. Passar utmärkt till våra små möbler eller placera flera speglar bredvid varandra.

Läs mer
Spegelskåp Edge med förstoringsspegel

EDGE SPEGELSKÅP MED ELUTTAG OCH FÖRSTORINGSSPEGEL

Edge spegelskåp med infälld, varmvit LED-belysning som lyser ned över spegeln samt underbelysning som lyser ned mot handfatet. Skåpet har eluttag och hyllor som du kan justera för optimal förvaring och är extra utrustat dessutom med prylhållarmagnet och en integrerad förstoringsspegel på insida av spegeldörr. Finns i antracit och vit matt och bredderna 600, 800 och 1000 mm. IP44.

Läs mer
Underbelysning till badrumsspeglar, spegelskåp och tvättställsskåp

UNDERBELYSNING

Belysning som ger fint ljus över tvättstället och monteras  under Store speglar och spegelskåp. Kopplas in på befintlig transformator. IP44.

Läs mer
Led-lampa svart

LED-LAMPA

LED-lampa med varmvitt ljus och integrerad transformator för enkel montering ovanpå Go spegelskåp eller Go rektangulära speglar samt Store förvaringsspeglar. Kopplas på 230 V. IP44.

Läs mer
Store rund spegel

RUND SPEGEL MED LED-BELYSNING

Stilren, rund spegel med dekorativ och funktionell dimbar LED-belysning med varmvitt ljus runt om 3000K.  Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på. Upphängningsbeslag justerbara i sidled för enkel montering.  IP44. 

Läs mer
Go spegel och svart badrumsmöbel

GO SPEGEL

Stilren spegel med justerbara dolda upphängningsbeslag för enkel montering och utrymme bakom för elinstallation. Finns i storlekarna 450, 600, 800 och 1000 mm. Köp till Go LED-lampa.

Läs mer
Store förvaringsspegel med Neat badrumsmöbel med lådor

STORE FÖRVARINGSSPEGLAR

Förvaringsspegel och helkroppsspegel med eluttag och hyllor som nås från två sidor. Du väljer enkelt om eluttaget ska sitta till höger eller vänster vid installation. Helkroppsspegeln  passar även bra i hallen.

Läs mer
STORE SPEGLAR MED PRAKTISK HYLLA

STORE SPEGLAR MED PRAKTISK HYLLA

En stilren spegel med infälld LED-profil eller LED-spots i varmvitt ljus och med en praktisk hylla för avställning. Finns i flera kulörer och storlekar och passar de flesta av våra möbler. Köp till underbelysning för stämningsfull belysning även undertill. IP24.

Läs mer