Hafa Style ger dig ett praktiskt badrum

Hafa Style STILRENA OCH MODERNA KOMMODER

Hafa Style är ett elegant och praktiskt tvättställsskåp och finns i vit matt i bredder från 600 upp till 1200 dubbel. Integrerade grepp på de mjukstängande lådorna bidrar till att skapa känsla av harmoni och ordning i ditt badrum. Både smart och praktiskt. Tvättställsskåpet är enkelt att installera med hel väggskena och justerbara upphängningsbeslag. Det är dessutom förberett för både vägg- och golvavlopp.

Badrumsmöbel Style med integrerat grepp

Stilrent med integrerat grepp

Tvättställsskåp Hafa Style har integrerat grepp som gör det enkelt att hålla möbeln ren och ger en stilren och modern look.

Hafa Style badrumsmöbel med lådor som har fullutdrag

Lådor med fullutdrag

Lådorna har mjukstängning och fullutdrag, så du kan enkelt nå allt som finns i dem samt mattor som enkelt kan tas ut och göras rent.

Stora ytor och praktisk volym

Stora ytor och praktisk volym

Porslinstvättstället har stor ho, praktiskt när du vill tvätta något enklare. Dessutom rejäla avställningsytor runt om för det du behöver.

Stilren funktionalitet

Med sin eleganta och minimalistiska design erbjuder Hafa Style en perfekt balans mellan praktiska förvaringslösningar och en modern estetik. Låt ditt badrum stråla av stil och funktionalitet varje dag med Hafa Style.

Se Style badrumsmöbler

Planera din badrumsförvaring

Vi på Hafa har en vision om att ett väl planerat badrum inte bara ska se bra ut, utan även ha ett syfte. Ett steg som ofta glöms bort är planeringen av förvaring. Med god förvaring som rymmer både handdukar och annat som behövs i ett badrum, kan du se till att hålla ordning och reda utan att ge avkall på att ha allt tillgängligt när du behöver det. Har du utrymme för att förvara det du behöver, så är det även lättare att hålla badrummet rent och prydligt. Komplettera din Hafa Style möbel med övedelar och badrumsförvaring från vår serie Hafa Store som innehåller överraskande mycket förvaring och vackra speglar.

Förvaring för allt som behövs

Förvaring för allt som behövs

Har du ett smalt badrum, finns Store väggskåp eller Store högskåp med ett lite mindre djup.

Se våra vägg- & högskåp
Hafa Store spegel med hylla

Belysning & förvaring i ditt badrum

I Hafa Store badrumsförvaring hittar du ett brett sortiment av förvaringsskåp, spegelskåp och speglar.

Se våra badrumsskåp & speglar
Se alla delar

Se alla delar

Skapa ditt praktiska badrum med Hafa Style med integrerade grepp och som finns i flera bredder.

Se alla delar