Shape badrumsmöbler

Nu presenterar vi nästa generation av badrumsmöbler och fortsätter vår resa  framåt. Hafa Shape är stram, avskalad, mångsidig, formbar och kan enkelt anpassas till just ditt badrum. Nya färger, ny lådinredning men framför allt ny teknik. 

Hafa Shape badrumsmöbel

Personligt formbar

Hafa Shape badrumsmöbler är för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. Shape kan kombineras i en mängd av varianter så att den passar dina behov och ditt badrum. Serien finns i flera bredder och färger, komplettera med Store speglar eller spegelskåp.

Se alla delar i Hafa Shape här
Store spegel

SPEGEL MED MJUKT RUNDADE HÖRN

Spegel Store Soft med mjukt rundade hörn med dekorativ och funktionell dimbar LED-belysning. Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning.

Se Store spegel här
Circle mässing fristående handfat

Fristående handfat & bänkskivor

Välj någon av våra bänskivor i fukttrögt laminat och kombinera med tvättställ i rostfritt stål eller porslin i vackra, tunna linjer. Köp till någon av våra matchande blandare.

Se våra fristående handfat här
Lådor med den senaste tekniken

Lådor med den senaste tekniken

Mjukstängande lådor med den senaste tekniken med slimmade lådsidor av mattlackad metall och fullutdrag. Lådinredning av bambu och en uttagbar lådmatta ingår.

Se alla Shape badrumsmöbler

DESIGNAT TVÄTTSTÄLL

Tvättställ i spänstig form som sträcker sig fram till kanten och utvecklat av våra egna designers. Den unika formen harmonierar fint med tvättställsskåpets strikta linjer.

 

 

On Top bänkskivor i laminat

On Top bänkskiva i laminat

Vår fukttröga bänkskiva av laminat i djupmatt antracit har en extra matt yta som motverkar fingeravtryck.

Se våra bänkskivor
Handtag Verge

Handtag Verge

Elegant handtag av alimunium i borstad finish som finns i två storlekar och två färger, antarcit och Inox . Framtaget för att passa extra bra med Hafa Shape.

Välj till handtag
Shape spegelskåpShape tvättställsskåp

TVÄTTSTÄLLSSKÅP I FLERA BREDDER

Våra tvättställsskåp finns i bredderna 600, 800, 900, 1000 och 1200. De flesta kan också kombineras ihop med sidomodul 300 för ytterligare bredd.

Se alla Shape badrumsmöbler
Store spegelskåp

LÅDBELYSNING

Som extra tillbehör finns lådbelysning och eluttag. Belysningen tänds automatiskt när lådan öppnas.

Se våra tillbehör
Store hög- & väggskåp

Store hög- & väggskåp

Store högskåp finns med två olika djup. Välj mellan push-open utan handtag eller mjukstängande med valfritt handtag. Väggskåpet har ett grunt djup.

Skapa mer förvaring i ditt badrum