Hafa Pearls badrumsmöbler

Njut av stor stil på minimal yta med Hafa Pearls. Årets unika kollektion av utvalda badrumsmöbler i moderna färger är den ultimata lösningen för att skapa en exklusiv känsla. Med smarta lösningar och stilren design kommer ditt badrum att förvandlas till en verklig pärla.

Hafa Haze förvandlar ditt badrum till en fridfull oas

Hafa Haze badrumsmöbel i vackert grönt förvandlar ditt badrum till en fridfull oas. Oavsett om du vill skapa ett badrum som för tankarna till livlig grönska eller elegant och sofistikerat så är Haze ett självsäkert och stilfullt val. Välj nedsänkt tvättställ eller med bänkskiva och fristående handfat ovanpå.

Badrumsmöbel Haze med bänkskiva och Circle handfat

Förvaring för det mesta

Haze har en stor mjukstängande låda som erbjuder gott om förvaring. Lådans djup gör att även dina flaskor bekvämt kan få plats.

Circle handfat på bänkskiva och Haze badrumsmöbel

BÄNKSKIVA MED HANDFAT OVANPÅ

Ta stilen fullt ut med en vacker bänkskiva med mönster av ljus sten tillsammans med ett tvättställ ovanpå.

Sun badkar

EN OAS MED BADKAR

Med ett vackert badkar förhöjer du känslan av din oas ytterligare. Våra badkar har härliga former och tillverkade av tålig sanitetsakryl.

NEDSÄNKT TVÄTTSTÄLL

Hafa Haze finns även med nedsänkt tvättställ i porslin. Tvättstället har en rektangulär ho med stor volym samt breda avställningsytor runt om för att rymmas allt som behövs till din stund i din oas.

Se Haze badrumsmöbler

Hafa Clay FUNKTIONELL OCH ELEGANT BADRUMSMÖBEL

Hafa Clay har en behaglig mörkbeige kulör och ett praktiskt integrerat grepp i mjukt rundad form. Med Hafa Clay får du en fin balans mellan en funktionell möbel och elegans som håller över tid.

Låda i Clay badrumsmöbel

OMBONAT I LÅDAN

I de mjukstängande lådorna finns praktiska lådmattor och i den övre lådan finns ett par ramar av bambu som håller de små prylarna på plats.

Badrumsmöbel Clay med rundat integrerat handtag

Vackert integrerat grepp

Ett rundat, vackert avvägt integrerat grepp skapar en stilfull möbel som håller över tid.

Tekanna i Hafa Clay badrumsmiljö

DESIGNAT TVÄTTSTÄLL I PORSLIN

Porslinstvättstället är ritat av våra designers på Hafa och har en skål med spänstig form som sträcker sig hela vägen till framkanten.

Hafa Storm Avskalad och tidlös design

Med en vackert dov, varmgrå kulör tillsammans med rak och avskalad design ger Hafa Storm dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. Välj till handtag eller knopp efter tycke och smak.

Badrumsmöbel storm varmgrå med öppna lådor

Harmoni i lådan

Lådmattor i de mjukstängande lådorna och ett par ramar av bambu håller de små prylarna på plats och skapar ordning. Köp till handtag efter tycke och smak.

Badrumsmöbel Storm ovan med tekopp

MJUKT FORMAT TVÄTTSTÄLL

Porslinstvättstället har en mjukt rundad ho i modern form och bra volym samt fint avvägda ytor runt om. Förläng stilen med ett vänligt format handtag så som Hafa Soft.

Storm badrumsmiljö bricka med ljus och temugg

Detaljerna som sätter stilen

För att få de där vackra detaljerna som utgör just din personliga stil, välj ett vackert handtag och matchande blandare, bottenventil och överfyllnadsring. 

HAFA SILK VACKER OCH SUBTIL

Ljus och sofistikerad i ljusbeige. Tvättställsskåp Hafa Silk skapar en subtil och välavvägd känsla. En tidlös design som kompletterar flera inredningsstilar och ger en elegant touch. Välj till handtag eller knopp efter tycke och smak.

Se Silk badrumsmöbler
On Verge porslinstvättställ på Silk badrumsskåp

TVÄTTSTÄLL I UNIK DESIGN

Med sin spänstiga form har detta tvättställ i porslin ett unikt uttryck som du inte hittar någon annan stans. Dessutom med bra avvägda avställningsytor runtom.

Silk badrumsskåp med mjukstängande lådor

Teknik och förvaring i harmoni

Lådorna är mjukstängande med högkvalitativa lådskenor. I lådorna som är extra utrustade finns lådmattor som kan tas ur och rengöras samt ett par ramar av bambu som hjälper till att hålla ordning och redan.

Hafa Pearls

ALLA VÅRA PÄRLOR

Hafa Pearls är en unik kollektion med flera badrumsmöbler i härliga färger. Med smarta lösningar och stilren design kommer ditt badrum att förvandlas till en verklig pärla.

Se alla Hafas pärlor