Go badrumsmöbler

Badrumsmöbel Hafa Go svart 1000 med Store Led-spegel

Generös design

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Den finns med vit eller svart sammetsmatt finish och vissa i vit högblank. Go finns i flera bredder och 600 finns dessutom i ett grundare mått. Rymliga lådor och skåp erbjuder generös förvaring och passar lika bra i det lilla som i det stora badrummet. Din personliga stil sätter du med något av våra handtag.

Badrumsmöbel Hafa Go svart 1200 med 1x2 lådor

Välj en eller två lådor

Hafa Go finns med en eller två lådor. Väljer du en låda får du en djup låda som ger generös förvaring och väljer du två lådor får du en bra överblick över dina saker.

Badrumsmöbel Hafa Go svart 1200 med 2x2 lådor

Flera bredder och dubbelho

Hafa Go finns i flera olika bredder. Bredd 1200 har dubbeltvättställ, praktiskt om ni är många i familjen.

Öppen låda Hafa Go svart badrumsmöbel

Mycket förvaring

Här får du plats för alla de saker du behöver för en bra start på dagen. Lådorna har fullutdrag och du får en bra överblick. över dina saker.

therese-och-charlotte-designer-720x720.jpg
THERESE SAMUELSSON & CHARLOTTE JOHANSSON - DESIGNER

 ”Hafa Go är en stilren badrumsmöbel i vit högblank eller med sammetsmatt lack i vitt och svart. Diskret enkelhet eller pricken över i, den personliga touchen sätter du med något av våra handtag. Hafa Go ger dig plats för alla de saker du behöver för en bra start på dagen.”

therese-namnteckning.jpgcharlotte_namnteckning.jpg

 

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel

Släta fronter och väl avvägda proportioner gör Hafa Go till stilrena badrumsmöbler. Spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, stilren rund eller rektangulär spegel är ett vackert och praktiskt komplement till din Go badrumsmöbel. Komplettera med LED-lampa och eluttag och välj till ett av våra handtag för att sätta din personliga stil.

Tvättställ i porslin till Hafa Go badrumsmöbel

Tvättställ i porslin

Tvättställ i porslin med rektangulär ho och överfyllnadsskydd. Avställningsyta på sidorna i de större storlekarna.

Badrumsmöbel Hafa Go vit med grunt mått

GRUNDARE BADRUMSSKÅP

Behöver du ett badrumsskåp som tar lite mindre plats, så finns det en grundare variant av Hafa Go med en låda i storlek 600.

Badrumsmöbel Hafa Go vit bredd 450

För det lilla badrummet

Vår minsta badrumsmöbel passar utmärkt i det lilla badrummet eller gästtoaletten. Med mjukstängande lucka som ger generös förvaring.

Vacker och tålig yta

Go har en härlig sammetsmatt lack i vitt och svart eller i vit högblank och är lackad flera gånger för extra hållbarhet. 

Hafa Go högskåp

HÖGSKÅP MED RYMD

Mycket rymligt högskåp med mjukstängande lucka samt integrerat handtag. Glashyllor med justerbar höjd och hyllbärare som fixerar i höjdled. 

Se Go högskåp
Spegelskåp Hafa Go vit bredd 1200 med Led-belysning

Spegel eller spegelskåp

I Hafa Go serien kan du välja mellan spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, stilren rund eller rektangulär spegel. Allt efter tycke och smak.

Se våra spegel och spegelskåp
Handtag Hafa soft i krom

Sätt stilen med handtag

Visst är det ett nöje att själv kunna sätta prägel på sin badrumsmöbel. Sätt stilen med något av våra handtag i metall, enkel borrmall medföljer.

Välj till handtag