Edge badrumsmöbler

Modern Elegans

Modern Elegans

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen. Låt dig tilltalas av de asymmetriska formerna skapade av Måns Broman när du kombinerar ihop din egen favorituppsättning av Hafa Edge. Gerade hörn och tunna linjer ger ultimat precision och kvalitet i formspråket. Framtidens badrum.

Badrumsmöbel Hafa Edge med bänkskiva

Unikt lådsystem med FlexStorage™

Inuti lådan finns en flexibel lådinredning, FlexStorage™, i lackad massiv ek och en matta i botten som håller saker på sin plats och förenklar vid rengöring. Som ett extra tillval kan du välja att lägga till belysning och eluttag i lådorna.
 

Sidomodul till Hafa Edge kommod

Högsta prestanda med SmoothOpen™

Edge har SmoothOpen™ lådsystem, en kombination av push-open och mjukstängning i ett. Lådorna öppnas mjukt med push eller handtag efter behov och situation, tack vare senaste tekniken av lådsystem.

Högskåp och väggskåp Hafa Edge vit

Flexibla hög- & halvskåp

Hög- och halvskåp som öppnas med push-open som inte kräver något handtag, eller med mjukstängande lucka där du kompletterar med handtag. Glashyllor med justerbar höjd och hyllbärare som fixerar i höjdled finns inuti. 

Handfat som uttrycker personlig stil

Edge erbjuder exklusiva valmöjligheter. Gerade hörn och tunna linjer ger ultimat precision och kvalitet i formspråket. Välj mellan fristående handfat i porslin alternativt glaserat stål på en bänkskiva av Silestone eller nedsänkt tvättställ i porslin. Nedsänkt tvättställ i porslin finns med rundade hörn och överfyllnadsskydd.

Våra fristående handfat finns i olika former för att kunna ge uttryck för personlig stil. 

Förvaring i lackad massiv ek

Förvaring i lackad massiv ek

Inuti högskåpet finns en nätt utdragslåda i lackad massiv ek. Här kan du förvara dina dyrbara tillhörigheter med elegans. Lådan genomsyrar praktisk förvaring i kombination med den senaste designen. 

Spegel, spegel på väggen

Spegel, spegel på väggen

Store LED-speglar passar bra till och finns i flera former och storlekar. De har dekorativ och funktionell LED-belysning med varmvitt ljus som styrs med touchfunktion.

Läs mer
Tidlösa avtryck – Hafa Edge

Tidlösa avtryck – Hafa Edge

Vi gör avtryck vart vi än befinner oss, de återfinns i den utspillda kaffekoppen, i vardagens rutiner, i imman på badrumsskåpet. Dessa avtryck kan vara solida eller extravaganta och skapar lust och lycka.

Kombinera med lust

På bilden presenteras inte bara en historia, ni ser Hafa Edge 1600 i läcker antracitgrå kulör. Tvättställsskåp och sidomodul med SmoothOpen™ lådsystem ligger helt i linje med den exklusiva möbelns uttryck. En heltäckande bänkskiva Kensho av Silestone™ ligger som underlag för det rektangulärta handfatet, Hafa Edge Smooth, med tunna linjer i glaserat stål. Ett badrum med extra allt.

Se alla delar i Hafa Edge här
Badrumsmöbel Hafa Edge med bänkskiva

Bänkskivor i exklusiva Silestone

Bänkskivor i Silestone™ är tåliga skivor av kvarts och finns i tre vackra färger och strukturer. Finns i flera längder och de täcker hela vägen utan skarvar vid kombination av underskåp och sidomodul. Välj mellan gråmelerad Kensho, ljus marmorerad Lagoon eller mörkgrå Cemento Spa.

Hafa Edge handtag

Förstärk karaktären med handtag

Handtagen ger din Edgemöbel ytterligare karaktär. Tunna, långsmala och specifikt framtagna för att passa Edge. Asymmetriskt placerade för spännande touch. Finns i krom i tre längder. Tvättställsskåpen går även att använda utan handtag tack vare det unika lådsystemet SmoothOpen™.

Välj till handtag