Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt sortiment kan du välja mellan flera serier, olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel.

Badrumsmöbel Hafa Go ek med Store Round spegel

HAFA GO EK - SKANDINAVISK TOUCH

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Nyheten för i år är ljus och mörk ekfaner som ger en skandinavisk touch.

Läs mer om Go Ek badrumsmöbler
Hafa Shape badrumsmöbel

HAFA SHAPE - PERSONLIGT FORMBAR

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. 

Läs mer om Shape badrumsmöbler
HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

Nästa generation av Hafa Sun är här, nu med nya fina färger, rymligare lådor och skåp och ännu fler kombinationsmöjligheter. Vi har också lagt lite extra omsorg på detaljerna så som inredning i bambu och matta i de mjukstängande lådorna. 

Läs mer om Sun badrumsmöbler
Hafa Edge badrumsmöbel 600 med bänkskiva i silestone och fristående handfat

HAFA EDGE - DESIGN OCH KVALITETSUTTRYCK

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Läs mer om Edge badrumsmöbler
Badrumsmöbel Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Badrumsmöbler i moderna färger

Njut av stor stil på minimal yta med Hafa Pearls. Årets unika kollektion av utvalda badrumsmöbler i moderna färger är den ultimata lösningen för att skapa en exklusiv känsla. 

Läs mer om Pearls badrumsmöbler
Hafa Go badrumsmöbel med spegelskåp och högskåp

HAFA GO - STILREN MÖBEL MED GENERÖS DESIGN

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med sammetsmatt finish som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Go finns i flera bredder, har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet.

Läs mer om Go badrumsmöbler
Hafa Life Badrumsmöbel med spegelskåp

HAFA LIFE - badrumsmöbler i klassisk design

Hafa Life är badrumsmöbler i klassisk design med handtag och ett rymligt tvättställ som sträcker sig ut över möbelns framkant så. Välj mellan två mjukstängande lådor eller luckor.

Läs mer om Life badrumsmöbler
Neat badrumsmöbel med lådor

HAFA NEAT - BADRUMSMÖBEL PÅ LITEN YTA

Hafa Neat är möbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Välj mellan lucka eller lådor, bägge mjukstängande. De smarta förvarings- och helkroppsspeglarna har hyllor som nås från två håll och rymmer förvånansvärt mycket.

Läs mer om Neat badrumsmöbler
Badrumsmöbel Hafa Grace 1200 antracit

Hafa Grace - Modern lantlig stil

Med sina vackert profilerade fronter är Hafa Grace badrumsmöbler utformade för att passa i såväl ett lantligt som ett modernt badrum i skandinavisk stil.

Läs mer om Grace badrumsmöbler