Våra serier badrumsinredning

Badrumsinredning i svensk design

Vi kombinerar vårt svenska designarv av tidlös och funktionell formkänsla med premium kvalitet. Ett badrum från Hafa ger dig kvalitet och trygghet över lång tid. I vårt breda sortiment hittar du badrumsmöbler för alla badrum och stilar.

Badrumsmöbel Hafa Go ek med Store Round spegel

HAFA GO EK - SKANDINAVISK TOUCH

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Nyheten för i år är ljus och mörk ekfaner som ger en skandinavisk touch.

Läs mer om Go Ek badrumsmöbler
Hafa Shape badrumsmöbel

HAFA SHAPE - PERSONLIGT FORMBAR

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. 

Läs mer om Shape badrumsmöbler
HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

Nästa generation av Hafa Sun är här, nu med nya fina färger, rymligare lådor och skåp och ännu fler kombinationsmöjligheter. Vi har också lagt lite extra omsorg på detaljerna så som inredning i bambu och matta i de mjukstängande lådorna. 

Läs mer om Sun badrumsmöbler
Hafa Edge badrumsmöbel 600 med bänkskiva i silestone och fristående handfat

HAFA EDGE - DESIGN OCH KVALITETSUTTRYCK

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Läs mer om Edge badrumsmöbler
Badrumsmöbel Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Badrumsmöbler i moderna färger

Njut av stor stil på minimal yta med Hafa Pearls. Årets unika kollektion av utvalda badrumsmöbler i moderna färger är den ultimata lösningen för att skapa en exklusiv känsla. 

Läs mer om Pearls badrumsmöbler
Hafa Go badrumsmöbel med spegelskåp och högskåp

HAFA GO - STILREN MÖBEL MED GENERÖS DESIGN

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med sammetsmatt finish som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Go finns i flera bredder, har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet.

Läs mer om Go badrumsmöbler
Hafa Life Badrumsmöbel med spegelskåp

HAFA LIFE - badrumsmöbler i klassisk desig

Hafa Life är badrumsmöbler i klassisk design med handtag och ett rymligt tvättställ som sträcker sig ut över möbelns framkant så. Välj mellan två mjukstängande lådor eller luckor.

Läs mer om Life badrumsmöbler
Neat badrumsmöbel med lådor

HAFA NEAT - BADRUMSMÖBEL PÅ LITEN YTA

Hafa Neat är möbeln för dig med mindre yta i ditt badrum, eller gästtoaletten. Fint tvättställ med kompakta mått men ändå med en rymlig ho. Välj mellan fyra färger, antracit, varmgrå, grön eller vit. Finns i två bredder, med lucka eller lådor.

Läs mer om Neat badrumsmöbler
Badrumsmöbel Hafa Grace 1200 antracit

Hafa Grace - Modern lantlig stil

Med sina vackert profilerade fronter är Hafa Grace badrumsmöbler utformade för att passa i såväl ett lantligt som ett modernt badrum i skandinavisk stil.

Läs mer om Grace badrumsmöbler
SPEGLAR, SPEGLSKÅP & FÖRVARING

SPEGLAR, SPEGLSKÅP & FÖRVARING

I vårt stora utbud av speglar och förvaring hittar du badrumsskåp som rymmer överraskande mycket saker. Här finns också små speglar och stora speglar, med inbyggd belysning eller utan, samt spegelhyllor med plats för det allra viktigaste.

Läs mer om våra badrumsskåp & speglar här

DUSCHAR

I vårt breda sortiment av duschar hittar du rätt dusch oavsett badrummets utförande. Vi har allt från traditionella duschhörn och duschkabiner till anpassningsbara duschdörrar och duschväggar. Nu breddar vi dessutom sortimentet med vikduschar som tar minimalt med plats. Vi förenar banbrytande teknik med unik design.

Infinity duschar

Infinity duschar

Vår mest exklusiva duschlösning med smäckra beslag i tre färger och maximalt stora glasytor. Finns som dörr, fast vägg samt hörn med två dörrar eller en kombination av dörr och fast vägg.

Läs mer om Infinity duschar

IGLOO PRO DUSCHAR

I vårt breda sortiment av IglooPro™ duschar hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design. Nu finns IglooPro Round och Corner duschhörna, vikdörrar samt duschväggar med profiler och handtag i svartlackerade aluminium.

Läs mer om IglooPro duschar
Original dusch

ORIGINAL DUSCHAR

Hafa Original är ett duschhörn med ett modernt formspråk, eleganta profiler och diskreta handtag. Duschhörnan går att få i sex olika varianter eller bara som en avskärmande singeldörr.

Läs mer om Original duschar
Igloo Round duschhörn

IGLOO DUSCHAR

Hafa Igloo är vår mest populära duschörna, klassiskt stilren och som passar i de flesta badrum. Finns i klarglas och i runt eller rakt utförande samt i flera storlekar.

Läs mer om Igloo duschar
Breeze Deluxe SQ duschkabin med takdsuch

BREEZE DUSCHKABIN

Vår stora nyhet heter Hafa Breeze och är en elegant duschkabin med härligt stora glasytor och få profiler som ger ett luftigt intryck och gör den lätt att hålla ren. Bakväggarna är frostade och döljer därmed eventuella rör. Den är lätt att installera och passar även mindre utrymmen.

Läs mer om Breeze duschkabiner
Hafa Fine blandare i färgerna svart, krom och mässing

BLANDARE MED SMARTA FUNKTIONER

Tillsammans med vårt mångåriga kunnande vad gäller skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifiering tar vi nu nästa steg och gör stora delar av vårt blandarsortiment miljövänligt. Water Save sparar vatten, utan kompromiss på komfort.

Läs mer om våra blandare här
Köksblandare i färgerna svart, krom eller mässing

KÖKSBLANDARE

En köksblandare används flera gånger om dagen och har därför kvalitets- och designkrav på sig att hålla länge. I flera år. Kvalitén och känslan när du använder blandaren är avgörande för oss. Vi har blandare i flera färger; svart, krom och mässing. Samtliga i förkromad mässing med diskmaskinsavstängning och svängbar pip. Vi har även modeller med löstagbart munstycke och två strålvarianter.

Läs mer om våra köksblandare här
Hafa Mix square takdusch

TAKDUSCHAR

En takdusch tillför så mycket för din totala duschupplevelse. Härligt strilande vattenflöde som sköljer över dig varje gång du tar en dusch.  Dessutom utgör den ett fint blickfång i ditt badrum. Nytt för i år är Hafa Mix Slim som har extra tunt duschhuvud av rostfritt stål. Finns i krom och elegant matt svart. Alla våra takduschar har nu också vattenbesparande Water Save funktion - smart för dig och smart för miljön.

Läs mer om våra takduschar
Hafa Peak handdukstork

HANDDUKSTORK

En handdukstork är vardagslyx när den är som bäst. Att svepa in sig i en riktigt varm och skön handduk är något alla borde unna sig. Vi har handdukstorkar i olika design, färger och storlekar. För vattenburen värme och/eller med elpatron, välj det som passar dig bäst

Läs mer om våra handdukstorkar