Badrumsmöbler

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler som sätter stilen i ditt badrum

Ditt badrum är unikt, och för att du ska kunna hitta din unika stil har vi många olika badrumsmöbler att välja mellan. Allt från Grace badrumsmöbler för ett klassiskt lantligt badrum till vår mest innovativa möbelserie, Hafa Edge, i skandinavisk modern stil. I de flesta av våra serier kan du dessutom välja mellan nedsänkt tvättställ i porslin eller ett fristående handfat på en bänkskiva.

Mer inspiration

Badrumsmöbler sätter stilen för hela badrummet

Välj med både hjärta och hjärna för att utforma ett personligt badrum att njuta av. Tänk på att få gott om förvaring och behaglig belysning. Men framför allt, välj badrumsmöbler med en design som du verkligen tycker om.

Vanliga frågor - badrumsmöbler

  • Hur monterar man badrumsmöbler?

    Våra badrumsmöbler är färdigmonterade och anpassade för att enkelt kunna installeras av en person. I våra måttskisser hittar du den information du behöver för att kunna anpassa el- och rördragning för möbeln du valt.

  • Kan man göra om byrå till tvättställsskåp?

    Fristående handfat kan användas för att förvandla ett skåp eller en byrå till ett tvättställsskåp. Se till att det finns utrymme i skåpet för vatten och avlopp. Tänk på att fuktsäkra framförallt ytan runt handfatet samt att fuktkänsliga material inte bör ha kontakt med golvet då golvet ofta blir blött. Våra badrumsmöbler har en förseglad yta med bra fuktmotstånd för att hålla bra i badrumsmiljö, vilket vanliga möbler i regel inte har.

  • Har ni badrumsmöbler för små badrum?

    "I vårt sortiment finns möbler i många olika storlekar, även för små badrum. För de minsta badrummen har vi smala och grunda möbler där utrymmet optimerats för att ge bra förvaring trots det nätta formatet. Har du ett avlångt badrum har vi grunda möbler (kompaktdjup) där bredden fortfarande utnyttjas väl. För att maximera förvaringsutrymmet välj spegelskåp i stället för spegel. Tvättställsskåp med luckor rymmer mer än skåp med lådor, medan lådor gör innehållet mer lättåtkomligt. Utnyttja gärna utrymmet ovanför toalettstolen genom att placera ett väggskåp där."