Hafa badrum designer

Våra designers

personlig & modern design

Med en genuin passion för inredning och upplevelser tar våra designers ständigt fram nya spännande produkter till ditt personliga badrum. Det moderna kombineras med hög kvalitet och tidlös formkänsla. När vi bestämde oss för att flytta fram gränserna för badrumsdesign gav vi oss själva tuffast tänkbara förutsättningar. Våra produkter är framtagna för att vara snabba att montera, enkla och snygga. Utmaningen är att tillåta alla personliga val och samtidigt göra monteringen så snabb och enkel som möjligt. Stolta kan vi konstatera att vi lyckats.

Therese Samuelsson, designer

THERESE SAMUELSSON

"Hafa Neat är badrumsmöbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Den smarta förvarings- och helkroppsspegeln har hyllor som nås från bägge håll och som rymmer förvånansvärt mycket. Dessutom med ett eluttag för t.ex. eltandborsten.”

Läs mer om Neat badrumsmöbel
Designer Måns Broman

Måns Broman

”Edge är en flexibel serie där man får tillfälle att sätta sin egen prägel, att kombinera formspråk och handtag och få en möbel som ser aktuell och intressant ut i grunden. En snygg och funktionell uppsättning där allt är möjligt.”

Läs mer om Edge badrumsmöbel
Designer LINDA UPPMAN

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ duschsortiment är framtagen för att vara snabb, enkel och snygg. Utmaningen var att göra monteringen snabbare än någonsin och justerbar. IglooPro™ är en komplett serie av både dörrar och väggar som är gjord för att passa både dig och ditt badrum”.

Läs mer om Igloo Pro dusch
Designer CHARLOTTE JOHANSSON

CHARLOTTE JOHANSSON

”Hafa Shape är en elegant och mångfacetterad badrumsmöbel. Med stram design, praktiska detaljer samt möjlighet till anpassning utifrån behov och badrummets förutsättningar är Hafa Shape badrumsmöbeln för den moderna familjen.

Läs mer om Shape badrumsmöbel
Designer RICCARDO VERCELLOTTI

RICCARDO VERCELLOTTI

"Enkel elegans såväl som kvalitet och funktionalitet i minsta detalj. Design som sticker ut, men harmonierar samtidigt med övrig inredning. Unik design. Hög kvalitet. Rena små mästerverk."  

Designer RUTGER ANDERSSON

RUTGER ANDERSSON

"Modern badrumsinredning handlar om att formge badrummets olika delar till en fungerande helhet. Formerna får gärna samspela med funktionerna. Inga onödigt, bara allt uttänkt in i minsta detalj. Allt för att ge en så bra upplevelse som möjligt." 

Andreas Åkesson

Andreas Åkesson

"För mig går design och funktion hand i hand. En produkt med ett fint yttre men med dålig funktion, är för mig ingen bra design”