Hafa kvalitet

HÖG KVALITET SEDAN 1962

Efter att ha arbetat med badrum i 60 år vet vi vad som gäller. Marknadens krav har aldrig varit högre och det uppskattar vi. Produkterna ska tåla dagligt slitage i kombination med fukt, vatten och rengöring, dessutom i kombination med el vilket kräver hög kunskap och noggrannhet. Därför testar och certifierar vi våra produkter utefter gällande normer, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg i ditt val.

Färdigmonterade möbler

Färdigmonterade möbler

Våra möbler är färdigmonterade och enkla att installera för en person. De monteras upp på en skena på väggen och upphängningen är därefter lätt att justera. De är förberedda för golv- och väggavlopp genom att vi lämnar ett utrymme baktill i tvättställskåpet.

InstaQuick - enkel installation

InstaQuick - enkel installation

IglooPro dusch monteras enkelt och snabbt av en person och justeras med hjälp av en helt ny teknik, InstaQuick™. Den justerbara öppningsvinkeln ger oändliga placeringsmöjligheter. En unik svensk konstruktion som gör din dusch extra stabil och hållbar över tid.

Läs mer om Hafa IglooPro dusch
BLANDARE AV MÄSSING

BLANDARE AV MÄSSING

Våra blandare tillverkas av noggrant kontrollerad mässing som garanterar att blandarna klarar de stränga krav som finns på den nordiska marknaden.

Läs mer om Hafas blandare
Limbrickor

BORRFRI MONTERING AV DUSCHAR

Nu behöver du inte längre borra och skruva i väggen för att montera din dusch. Använd limbrickor för att limma upp din duschdörr, ett enkelt och tryggt monteringsalternativ med många fördelar och du behöver inte ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. 

Läs mer om Hafa IglooPro dusch
Våra blandare och toaletter är tredjepartstestade av Sintef

Tredjepartstestade av Sintef

SINTEF är ett ackrediterat testlab som testar och certifierar våra blandare och toaletter. Certifikatet innebär att våra produkter uppfyller alla de krav som Europastandarden ställer.

Enegisnål led-belysning i våra badrumsskåp och spegelöverdelar

ENERGISNÅL LED

Våra badrumsskåp och spegelöverdelar har energisnål LED-belysning som är anpassad för att ge ett behagligt ljus. LED har mycket lång livstid och är därför ett bättre miljöval.

Läs mer om badrumsskåp & speglar
Vatten- och energibesparande blandare

VATTEN- OCH ENERGIBESPARANDE

Våra blandare har flera olika effektiva funktioner som hjälper dig att spara vatten, håll utkik efter symbolerna Water Save, Cold Start och Eco Move. Nu är även våra takduschar vattenbesparande.

Läs mer om blandare
TIMERFUNKTION - SPARAR ENERGI

TIMERFUNKTION - SPARAR ENERGI

Några av våra handdukstorkar har en inbyggd timerfunktion, det minimerar att energi förbrukar i onödan.

Läs mer om handdukstorkar
Smooth-Open lådsystem

Smooth-Open lådsystem

Våra badrumsmöbler har mjuk- och självstängande gångjärn och lådskenor. Hafa Edge har SmoothOpen
lådsystem, push-open och mjukstängning i ett.

Porslin och glaserat stål

Porslin och glaserat stål

Porslinet har en glaserad yta som är tålig och lätt att hålla ren. Vi har också handfat som är tillverkade i 3 mm tunt stål, de har glaserats i flera tunna lager för överlägsen tålighet.

Badrumsmöblerna är tillverkade i fukttrögt material

Ytfinish och fukttrögt material

Badrumsmöblerna är tillverkade i fukttrögt material och har en väl förseglad yta av antingen flera lager lack eller en folie som är svept över kanterna. Tillsammans ger detta en badrumsmöbel som är motståndskraftig mot fukt och väl rustad för förhållandena i badrummet.

SINTEF

SINTEF

SINTEF Byggforsk är ett ackrediterat testlab som testar och certifierar våra blandare och toaletter. Certifikatet innebär att våra produkter uppfyller alla de krav som Europanorm (EN) standarden ställer.

CE-märkta badrumprodukter

TESTADE OCH GODKÄNDA

Självklart är alla våra produkter CE-märkta enligt normer. Du hittar alla prestandadeklarationer och skötselanvisningar på våra hemsidor.

SINTEFKVALITET VI SÄTTER VÅRT NAMN PÅ

KVALITET VI SÄTTER VÅRT NAMN PÅ

Vi har lång erfarenhet i badrumsbranschen. Våra team av designers och produktutvecklare tillsammans med organisationen jobbar hela tiden långsiktigt med att skapa framtidens badrum med rätt design, funktion och en kvalitet vi sätter vårt namn på.

MED ANOR FRÅN 60-TALET

MED ANOR FRÅN 60-TALET

Vår resa började 1962 och då vår första möbel tillverkades i Halmstad och Falkenberg, därav namnet Hafa. Därefter utvecklades bolaget och vi tillverkade vår första badrumsmöbel helt i teak. Denna klassiker syns fortfarande i många svenska hem. Sedan dess har vi utvecklat många produkter som lett oss fram till vad vi är idag, en modern badrumsleverantör för hela badrummet.

Vi har ett avtal och samarbete med Säker Vatteninstallation.

AVTAL MED SÄKER VATTEN

Vi har ett avtal och samarbete med Säker Vatteninstallation. Bransch­regler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bl a vattenskador. Branschreglerna ställer krav på installationen och de företag och personer som utför dem.

UPP TILL 25 ÅRS GARANTI

UPP TILL 25 ÅRS GARANTI

Vår mångåriga erfarenhet och kunskap garanterar produkter av högsta kvalitet, och vi kan därför erbjuda upp till 25 års garanti på våra möbler samt IglooPro™ och Infinity dusch. Tryggt och säkert för dig som kund. På övrigt ordinarie sortiment gäller fem års garanti.

Läs mer om våra garantier
Nöjd kundgaranti

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi har därför nöjd kundgaranti för alla våra blandare.

Läs mer om Nöjd kundgaranti