Lagerpersonal

Vi söker personal!
Logistik är en del av vår vardag

Nu söker vi extra personal som vill bli en del av vårt team. 

Arbetsbeskrivning
Studerar, idrottar eller arbetar du redan idag deltid? Behöver du ett extrajobb och är intresserad av att jobba inom lager? Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som kan arbeta deltid och ibland också heltid. (dagtid) 2-3 dagar i veckan under året och därefter 3-5 dagar under sommaren om du vill. Har du möjlighet att jobba heltid under lov och sommartid så ser vi positivt på det. Observera att detta inte är en kvälls-/helg-tjänst. 

Vi söker flexibla personer som kan arbeta främst vardagar, men även helger vid behov. Arbetet kan förläggas mellan kl. 06.15-16.00.

Tjänsten innebär övervägande plock med truck, har du redan idag truckkort med behörighet för A1, A2 och A4 ser vi detta som positivt men för rätt person löser vi utbildning och truckkort i samband med anställningen. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av truckkörning. Tunga lyft förekommer vilket ställer krav på god fysik.

Hafa Brand Group har kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar m.m.

Ansvarsområden
För att trivas och kunna göra ett bra arbete behöver du vara ansvarsfull, ordningsam, samt inse vikten av punktlighet. Arbetet innehåller tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. Du kommer att arbeta inom olika delar av lagret och utföra olika arbetsuppgifter.  Därför behöver du vara positiv, pålitlig, tåla stress, gilla omväxlingar och att vara en del av ett lag.

Kvalifikationer
Du har:
  truckkort med behörighet för A1, A2 och A4 (positivt men inget krav)
  inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid 

Dina ansökan och eventuella frågor skickar du till: 

Torbjörn Johnsson
torbjörn.johnsson@hafabg.com
+46 (0)704 32 89 64

Hafa Brand Group AB’s historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är vi ett av Sveriges största badrumsföretag och går till marknaden genom tre varumärken - Hafa, Noro och Westerbergs. Hafa Brand Group omsätter idag ca 350 miljoner SEK och har runt 90 anställda. Företaget är verksamt i samtliga nordiska länder och Baltikum. Vi är miljöcertifierade enligt ISO standard 14001:2015,  vi är även kvalitetscertifierade enligt ISO standard 9001:2015. Läs mer om vårt miljö och kvalitetsarbete på  https://www.hafabg.com/om-hafa-bg/miljo-kvalitet