Lantliga badrum

SKAPA STILEN MODERNT LANTLIGA BADRUM

Här har vi samlat badrumsinspiration för lantliga moderna badrum oavsett om du renoverar eller bygger nytt badrum. Hafa har ett stort utbud av badrumsmöbler och badrumsinredning i modern lantlig stil och med vår senaste nyhet Hafa Grace tar vi stilen för lantliga badrum in i nutid med stilren och tidlöst vacker design.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

Vår designer Therese beskriver vår senaste nyhet Hafa Grace så här: Badrumsmöbler Hafa Grace har vackert profilerade fronter som passar både i ett mer lantligt, såväl som i ett modernt klassiskt badrum – allt med en skandinavisk touch.

therese-namnteckning.jpg

IDÈER FÖR DITT NYA LANTLIGA BADRUM

Allt hänger på detaljerna. Lantliga, klassiska badrum har detaljer som är varsamt utformade och linjer på möbler och handtag som ramar in. Runda former och skira, naturliga material gör stilen i ditt nya lantliga badrum komplett.

Grace badrumsmöbel med sidomodul och Fine handtag

Klassisk ram runtom

Luckor och fronter med ram runtom och eleganta knoppar och handtag med ornament skapar snabbt en klassisk atmosfär i ditt lantliga badrum.

Lantliga badrum med naturmaterial

Lantliga badrum med naturmaterial

Välj gärna naturliga material som trä och linne för att skapa en skir atmosfär i ditt nya lantliga badrum.

Tvättställ i porslin

Badrummets smycke

Tvättställsblandaren är badrummets smycke säger man, och varför då inte välja även blandare i klassisk stil som smäliter in och förstärker stilen i ditt lantliga badurm?

TVÄTTSTÄLL PÅ BÄNKSKIVA FÖRSTÄRKER DET LANTLIGA

Ett fritt stående handfat i skålmodell på bänkskiva, tillsammans med en badrumsspegel med belysning skapar vacker harmoni. Är ni många som delar badrum kan ett nedstänkt tvättställ i porslin med avställningsytor vara en praktisk lösning.

RUNDA FORMER I LANTLIGA BADRUM

Med runda former kan du mjuka upp känslan i ditt lantliga badrum och balansera upp de vertikala linjerna i exempelvis badrumsmöbler och pärlspontspanel som ofta återfinns i ett klassiskt lantligt badrum. Tillexempel med en rund spegel, lampor med rundade former eller ett vackra fritt stående tvättställ i skålmodell. Det är både vackert och pratiskt i ett lantligt badrum. 

RUND SPEGEL MED BELYSNING

RUND SPEGEL MED BELYSNING

Hafa Store Round är en badrumsspegel med integrerd led-belsysning. På så sätt får du både en vacker och praktisk belysning i ditt lantliga badrum.

ELEGANT VÄGGLAMPA

ELEGANT VÄGGLAMPA

Vägglampan Hafa Globe har en vacker sfärisk glob av glas som hjälper till att förstärka den lantliga stilen i ditt badrum. Badrumslampa Hafa Globe finns i både svart matt och borstad krom.

LANTLIG HARMONI

LANTLIG HARMONI

Skapa harmoni i ditt lantliga badrum. Som en vacker pall för att ställa din kopp te intill badkaret, skira gardiner som släpper in ljus och skärmar av och levande ljus för det där lilla extra.

LJUST LANTLIGA BADRUM ELLER LYXIGT DOVA TONER?

Det är en smaksak om man gillar lantliga badrum med ljusa möbler, eller moderna badrum i dova och varma toner. Ljusa och vita badrumsmöbler är det man ofta förknippar med lantliga badrum, men vi vill gärna slå ett slag även för den eleganta dova varianten som skapar en sofistikerad, klassisk stil.

BADRUM MED VARMA TONER

BADRUM MED VARMA TONER

En badrumsmöbel i mörkt grå tillsammans med svarta lyxiga detaljer skapar en oväntad harmoni i ett badrum med varma toner i kakel och klinker.

NOGGRANT UTVALDA DETALJER

NOGGRANT UTVALDA DETALJER

Lyft ditt badrum med sofistikerade, noga utvalda detaljer i dov färgskala.

Lantlig stil med flexibilitet

Lantlig stil med flexibilitet

Läs gärna mer på vår serie Hafa Grace badrumsmöbler där vi visar inspiration för ett ljust, lantligt badrum, men även en mer sofistikerat dov variant.