Ditt nya badrum

Hur drömmer du om att inreda ditt badrum? Vi på Hafa vill inspirera och hålla dig uppdaterad kring trender i vår bransch och lyfta fram nyheter till ditt badrum. Hafa är en komplett badrumsleverantör som erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler till ditt badrum. Hög kvalitet, svensk design och teknisk innovation genomsyrar Hafas badrumssortiment. Hos oss kan du hitta badrumsmöbler med smarta och praktiska lösningar, både till det lilla och stora badrummet. Här kan du se hela vårt sortiment av badrumsmöbler.

Badrumsmöbler till ditt badrum

Med en genuin passion för inredning och upplevelser tar våra designers på Hafa fram nya spännande och kreativa lösning till ditt badrum. Produkter med hög kvalitet anpassade till ditt personliga badrum, där det moderna kombineras med en tidlös formkänsla.

Hafa brinner för badrum och för att hitta unika lösningar. Våra möbelserier är anpassade för dig med det lilla badrummet eller för dig med mer generösa ytor. För det stora badrummet är Sun ett alternativ. Behöver du hitta kreativa lösningar för små utrymmen kan Neat ge dig ett snyggt och personligt uttryck i badrummet. 

Förvaring i ditt badrum

Förvaring i ditt badrum

När tvättställsskåpet i badrummet inte räcker till är extra förvaring ett måste. Oavsett om du har ett stort eller litet badrum kan ett smart badrumsskåp, vägghängt sidoskåp eller spegelskåp hjälpa till att hålla ordning och organisera på ett smart sätt. Hafa erbjuder ett stort urval av förvaring i flera färger och storlekar som på ett snyggt sätt matchar ditt val av kommod. Här kan du se hela vårt utbud av olika förvaringslösningar till ditt badrum. 

Badrumsspegel till ditt badrum

Badrumsspegel till ditt badrum

En badrumsspegel är inte bara en snygg inredningsdetalj utan lyfter hela badrummet och ger en känsla av rymd då en spegel reflekterar ljus. Hafa erbjuder stilrena speglar med eller utan belysning samt spegelhyllor för smidig förvaring i badrummet.

En badrumsspegel skall vara funktionell och anpassad för just ditt badrum oavsett om du har ett stort eller litet badrum eller ett badrum som går i mörka toner kontra ljusa. Hafas badrumsspeglar finns i olika storlekar och stilar. Här finner du hela utbudet. 

Spegelskåp till ditt badrum

Spegelskåp till ditt badrum

Ett badrumsskåp med spegel till badrummet ger smart och praktisk förvaring och spegelskåp från Hafa har speglar både på in- och utsidan så att du enkelt kan spegla dig från alla hål. Vår energisnåla LED-belysning ger ett varmt ljus och är behagligt att spegla sig i. Med extra eluttag i ditt badrumsskåp har du alltid eltandborsten fulladdad. Ett badrumsskåp är ett praktiskt sätt satt organisera sina prylar i sitt badrum. Våra badrumsskåp finner du här. 

Hållbart badrum möter ny teknik

Hållbart badrum möter ny teknik

För att skapa hållbara badrumsmöbler till ditt badrum är det av största vikt att tänka miljö i alla led, alltifrån design till produktion. Badrumsmöbler från Hafa håller hög kvalitet där det hållbara badrummet möter ny spännande teknik. Ett badrum ska ha en behaglig ljuskälla så i våra speglar och spegelskåp används endast energisnål LED-belysning. För att tänka ytterligare hållbart i badrummet kan du även finna handdukstorkar med inbyggd timerfunktion. 

Ett trendigt badrum från Hafa

Ett badrum ska man trivas i och ska hålla i många år. Trender är alltid roligt att följa men glöm inte att det är du som ska trivas i ditt badrum så låt trender ge dig inspiration och skapa sen ditt egna drömbadrum med badrumsmöbler från Hafa som erbjuder ett stort urval av just badrumsmöbler, allt för att du som kund ska hitta en stil i ditt badrum som du gillar. Hafa utvecklar produkter till badrummet med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, kika gärna in här för att se mer och låta dig inspireras.

Duschlösningar till ditt badrum

Hafa erbjuder ett brett sortiment av duschlösningar oavsett om du har ett stort eller litet badrum. Allt ifrån traditionella duschhörn och duschkabiner till anpassningsbara dörrar och väggar. Ett duschhörn kan placeras i hörnet av ditt badrum och skapar en känsla av rymd då du kan välja att fälla in duschväggarna. Ett duschhörn är praktiskt och smart att ha i badrummet.

I ditt badrum kanske en duschvägg passar bättre. En duschvägg delar av åt ett håll vilket gör att badrummet varken känns avdelat eller instängt. För att skapa en mer komplett känsla i badrummet kan en duschdörr vara en annan lösning. Vi kan erbjuda duschlösningar i olika storlekar och färger, allt för att passa ditt badrum. Här kan du se hela vårt sortiment.

Hafas populära duschhörna IglooPro till ditt badrum finns nu med svarta profiler.

 

hafa slim takdusch svart

En takdusch förgyller ditt badrum

En takdusch kan förgylla vilket badrum som helst. Det är lyxigt med en stor och härlig takdusch som ger en underbar upplevelse i duschen. Hafa har ett stort sortiment av takduschar till ditt badrum både i storlek, färg och design. Våra termostatblandare har skållningsspärr och HeatProtection vilket innebär att blandarkroppen är värmeskyddad. För att skapa ett monokromt uttryck i ditt badrum kan man montera en svart takdusch i en dusch med svarta profiler, snyggt.

Mix Slim är en härlig nyhet med ett extra tunt duschhuvud i rostfritt stål. Takduschen finns i krom och matt svart. Alla takduschar från Hafa har Water Save - smart för dig och smart för miljön. Se Mix Slim här.

.

Blandare till ditt badrum

Blandare till ditt badrum

Upptäck vårt sortiment av tvättställsblandare till ditt badrum. Hafa har ett brett sortiment med kromade, svarta och vita blandare. En tvättställsblandare är en snygg detalj i badrummet samtidigt som den ska vara hållbar, vattenbesparande och bestå av hög kvalitet, då den används dagligen i badrummet. Blandare från Hafa håller i många år  och Water Save, Cold Start och Eco Move är effektiva funktioner i våra blandare som passar i alla badrum. Här finner du vårt utbud av blandare till ditt tvättställ från Hafa. 

handdukstork edge kaffe

Snygg handdukstork till ditt badrum

Hafa erbjuder ett stort sortiment av handdukstorkar till ditt badrum. En handdukstork kan ha fler funktioner i badrummet. Torka och värma handdukar men även en bra värmekälla till ditt badrum. Handdukstorkarna finns i olika design, färger och storlekar samt är anpassade för vattenburen värme eller elpatron. Vi på Hafa tänker gärna på miljön och erbjuder därför handdukstorkar med inbyggd timerfunktion. En handdukstork är inte bara en god värmekälla utan även en snygg detalj i ditt badrum. För att se vårt utbud klicka här.

Badrumsinredning i svensk design

Med en genuin passion för modern skandinavisk design, hög kvalitet och tidlös formkänsla ta våra designers fram badrumsmöbler som ska hålla i många år. Vi tänker på bra och smart förvaring i badrummet, att badrumsmöblerna är lätta att montera och att badrumsmöblerna tål vardagligt slitage över tid.

Läs mer om Hafa och våra designers.

Therese Samuelsson, designer

THERESE SAMUELSSON

"Hafa Neat är badrumsmöbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Den smarta förvarings- och helkroppsspegeln har hyllor som nås från bägge håll och som rymmer förvånansvärt mycket. Dessutom med ett eluttag för t.ex. eltandborsten.”

Läs mer
Designer Måns Broman

Måns Broman

”Edge är en flexibel serie badrumsmöbler där man får tillfälle att sätta sin egen prägel, att kombinera formspråk och handtag och få en badrumsmöbel som ser aktuell och intressant ut i grunden. En snygg och funktionell uppsättning där allt är möjligt.”

Läs mer
Designer LINDA UPPMAN

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ duschsortiment är framtagen för att vara snabb, enkel och snygg. Utmaningen var att göra monteringen snabbare än någonsin och justerbar. IglooPro™ är en komplett serie av både dörrar och väggar som är gjord för att passa både dig och ditt badrum”.

Läs mer
Designer CHARLOTTE JOHANSSON

CHARLOTTE JOHANSSON

”Hafa Shape är en elegant och mångfacetterad badrumsmöbel. Med stram design, praktiska detaljer samt möjlighet till anpassning utifrån behov och badrummets förutsättningar är Hafa Shape badrumsmöbeln för den moderna familjen.

Läs mer
water safe vatten besparande blandare

hafa grace handdukstork med timerfunktion som spar energi

Spegel Hafa Store soft

Hafa Edge badrumsmöbel med handdukstork