HAFA LUSH
LYXIGA BADRUM I SVARTKROM

Skapa känslan av designhotell med badrumsinredning i exklusiv svartkrom och svart. Kombinera sedan med en stämningsfull spegel med LED-belysning och härliga stora växter för att få känslan och pulsen av en stjärnklar natt i en storstadsmetropol i ditt badrum.

LUSH - INSPIRERANDE BADRUM MED BÄNKSKIVA I STENMÖNSTRAD LAMINAT

Svartkrom är en subtil färg som fångar upp rummets karaktär och återspeglar dess stämning. I vår serie Fine tvättställblandare hittar du denna härliga färg som matchar till Circle Steel tvättställ. Här placerat på Hafa Edge med On Top bänksiva med ett högaktuellt terazzomönster. Välj till en av våra svarta duschar samt Hafa Mix Slim takdusch för ett komplett och elegant badrum.

Läs mer om produkterna som ingår:
Hafa On Top bänkskiva
Hafa Circle Steel fristående handfat
Hafa Fine tvättställsblandare
Hafa svarta duschar
Hafa Mix Slim takdusch

Glöm inte att köpa till matchande bottenventil. Önskar du ett traditionellt nedstänkt tvättställ har vi givetvis även överfyllnadsskydd som matchar konceptet. Hitta dem här.

Colour Concept lush svartkrom

Hafa Lush badrumstrender 2023-2024

Badrumstrenderna 2023-2024 innehåller flera nya spännande metallfinishes i gränslandet mellan matt och blankt. Svartkrom, som här finns i Hafa Lush är en av färgerna som trendar starkt på tvättställsblandare, handfat och badrumsbeslag under kommande året. Balansera metallen och det industriella uttrycket med mjukare material som linne och bomull samt ljusa inslag av marmor. 

Trendiga färger i badrummet till svartkrom: Cement, antracit, linne, svartkrom, matt svart.
Material att kombinera med: Linne, rå betong, storbladiga gröna växter, stål och glas.

Hafa Edge badrumsskåp

Hafa Edge badrumsskåp

Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Se Edge badrumsmöbel här
Handfat på bänkskiva i stenmönstrat laminat

Handfat på bänkskiva i stenmönstrat laminat

Tvättställ i stål i mässinge eller svartkrom, eller kanske vita och svarta fristående porslinstvättställ? Vi har ett stort utbud av vackra handfat som placeras på bänkksiva.

Se våra fristående handfat här
Hafa Infinity - duschvägg och duschhörna i svart

Hafa Infinity - duschvägg och duschhörna i svart

Stora glasytorna skapar ett luftigt intryck och härlig rymd i badrummet. Med Hafa Infinity skapar du en duschupplevelse utöver det vanliga. 

Läs om Hafa Infinity här