Inspirerande badrum

För att inspirera och hjälpa dig att göra badrummet mer personligt, har vi tagit fram Hafa Colour Concept där allt är skickligt designat för att passa ihop och kan kombineras.

HAFA COLOUR CONCEPT - ETT UNIKT KONCEPT SOM INSPIRERAR

HAFA COLOUR CONCEPT - ETT UNIKT KONCEPT SOM INSPIRERAR

För att inspirera och hjälpa dig att göra badrummet mer personligt, har vi tagit Hafa Color concept där allt är skickligt designat för att passa ihop och kan kombineras. Hafa Color Concept kan kombineras med våra stora möbelserier och innehåller vackra och unika produkter med allt från handfat, bänkskivor och handtag till blandare, dusch och takdusch.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

I Hafa Colour Concept har jag arbetat fram fyra stilar med aktuella material och färger som hjälper dig att sätta en genomgående prägel i ditt badrum. Samtidigt vill jag att delarna ska gå att blanda fritt, så att du själv kan skapa din egen helhet.

therese-namnteckning.jpg

 

HAFA CALM

Ta ett lugnande bad i skymningen och låt de tända ljusen sprida ett varmt sken. Med genomgående mässingsdetaljer skapar du ett exklusivt, men samtidigt en sinnlig och varm atmosfär i ditt badrum.

Läs mer om Calm här
Badrumsinredning handfat tvättställ tvättställsblandare svartkrom

Hafa Lush

Skapa känslan av designhotell med detaljer i exklusiv svartkrom och svart. Kombinera sedan med en stämningsfull spegel med LED-belysning och härliga stora växter för att få känslan och pulsen av en stjärnklar natt i en storstadsmetropol i ditt badrum.

Läs mer om Lush här
Badrumsinredning svart handfat tvättställ tvättställsblandare svart

Hafa Silent

Ton-i-ton, eller monokromt. Med detaljer i svart och antracit, från blandare till dusch och möbler, skapar du ett badrum tyst från onödiga intryck. Det är stilsäkert, sticker ut och är tidlöst smakfullt.

Läs mer om Silent här
Badrumsinredning krom vitt marmor

Hafa Crisp

Ett ljust och fräscht badrum med härliga ytor i marmor och vitt. Så vill vi gärna starta en morgon som sätter känslan för hela dagen. Som gnistrande vattendroppar bländar de kromade beslagen och blandaren i denna underbart energigivande miljö.

Läs mer om Crisp här